New Logo!

Så omkring sommaren då jag har extra mycket tid ska jag försöka uppdatera sidan på lite olika sätt. Detta betyder många förändringar och ibland lite knas och oordning, men jag ska försöka att få det att fungera så gott det går.

Idag har jag suttit och pillat med att få upp en loga till bloggen. ObserveW.A.I Logora att den kan komma att bytas ut eller förändras ibland men så länge presenterar jag med stolthet:

Mli’s coffee logo, prototype #1!

Utformningen av denna är för jag tyckte att det var kul att ha sitt namn på en kaffekopp (och självklart för att jag ääääälskar kaffe!). Om ni ser så står det Mli H vilket är mitt förnamn och första bokstaven i efternamnet agerar som handtag. Den ryker för den är het (liksom jag, wink wink) och den är ritad digitalt av mig via photoshop vilket gör den mer personlig.

Jag hoppas ni gillar den och jag hoppas ni inte tar allt för illa upp av alla nya funktioner 😉

———ENGLISH——-

 

So around summer, when I have all this extra time, I’m going to try to update the site in different ways. This means a lot of changes and sometimes a little bit of trouble, but I’m going to make it work as well as possible.

Today I’ve created a logo for the blog. Observe that it might change over the time, but right now, I’m proudly presenting:

Mli’s coffee logo, prototype #1!

I thought it was fun to have my name on a cup of coffee so that’s why I picked this kind of shape (and of course because I love coffee). Like you can see it says Mli H on it which is my first name and the first letter of my last name acting as a handle. It’s hot (because that’s me, wink wink) and it’s digitally  drawn by me via photoshop which makes it more personal.

I hope you like it and I hope you don’t get in too much trouble of my changes 😉

 

One thought on “New Logo!

  • June 11, 2015 at 16:56
    Permalink

    Like it? -It’s adorable!

    Reply

Leave a Reply