Eurovisions Mumsiga Måns

Samlade framför tv:n med familj, vänner och pojkvännen med ett förråd av chips, läsk och godis, ivrigt väntande på Eurovision att börja!

Det var rätt roligt i början att höra på alla länders låtar som jag ansträngt mig för att inte lyssna på i förväg. Tyvärr måste jag säga att Österrike inte ordnade upp programmet särskilt bra. De tre programledarna verkade oerfarna och tillgjorda samt verkade Conchita Wurst vara deras största (och ända) stjärna i showen och var ständigt återkommande. För många deltagare var med vilket gjorde att man snabbt tappade intresset då sångerna fortfarande inte var slut efter två timmar, dessutom bröts flera av samtalen vid poängutdelning osv.

Det var kanske inte en av de bästa eurovisions men jag gillade verkligen temat “building bridges” som gav ett fint budskap och det var då härligt att se Måns Zelmerlöw vinna även om jag är skräckslagen inför vad vi hittar på i nästa års tävling!

Leave a Reply