Hallongrottor med jordgubbssylt

Nästa vecka är det sportlov. Idag stannade jag hemma med ont i halsen. Men jag tänkte liksom: “let’s bli sjuk on the sportlov because why not?!” #loveshool4ever
Så för att göra det bästa av saken så tänkte jag baka hallongrottor. Ni vet typ muffins med små gluttar av rött och sött i. Mjuk singoalla eller nåt.

Mjöl i ansiktet och kakdeg under naglarna är obligatoriskt
Mjöl i ansiktet och kakdeg under naglarna är obligatoriskt

För att göra Hallongrottor behövs:

* Recept

* Ingridienserna receptet hänvisar till

* Bra musik

* och them cooking skills!

(Köksredskap underlättar också)

Så enligt receptet som du btw hittar här så ska det visst vara hallonsylt i men eftersom det var slut hemma och för att jag inte orkade gå till affären som ligger tvärs över gatan så fick det bli jordgubbssylt. Och när vi ändå är inne på det spåret ska jag lära er något som ingen verkar förstå hur många gånger jag än upprepar det. Okej lyssna noga! Är ni beredda?
Jag är inte lat, jag är bekväm!
Punkt! Eller ja, utropstecken blev det visst. Men glöm nu ej denna viktiga kunskap!

2015-02-18 18.43.22

Det tog ungefär 15 trevliga låtar och några falska toner om hur jag sätter eld på regn för att göra klart dessa skönheter som jag inte kan visa för att min dator och mobil inte kommer överens. Men jag lovar att de inte var brända alls! Inte brända alls…

 

Leave a Reply