Komma i julstämmning

snapchat-329095732

Vi har snö, julmusiken ekar genom huset och lussebullar serveras dagligen men jag har ändå ingen riktig julstämning i kroppen. Kanske är det koncentrationen på allting som händer efter julen exempelvis praktiken eller att klara skolan som gömmer julstämningen. Idag gjordes det i alla fall ett försök att råda bot på det!

Hemma kördes det en riktigt julbak med kola, lussebullar och glaserade pepparkakor. Jag och pappa åkte samtidigt för att köpa en julgran och hittade den perfekta som vi sedan klädde i guld silvriga färger. Mycket glitter och tindrade ljus ska det vara vid julafton!  

Jag är faktiskt inte ett så jättestort fan av själva julafton, för mig är det tiden innan som jag älskar mest med alla lysande dekoration i folks fönster eller lukten av julgran. Tiden då Espresso House’s kommer ut med sina nya julfavoriter eller skolans sjaskiga luciatåg. Jag ska försöka njuta av det så mycket jag kan innan själva julafton är här.

God Jul!

One thought on “Komma i julstämmning

  • December 12, 2016 at 01:20
    Permalink

    En God Jul till dig också.
    /Tomten

    Reply

Leave a Reply