Sälja bilder via Shutterstock

Sorry guys men jag är numera en av dem. De hemska människorna som sätter stämplar på bilder så man inte kan använda dem till sina PowerPoint presentationer!Jag har blivit medlem på Shutterstock! Www.Shutterstock.com är en hemsida där man som privatperson får en möjlighet att sälja sina bilder. Man börjar med att ladda upp sin id-handling samt fylla i kontaktinformation för att sedan skicka in max 10 bilder varav minst en måste godkännas för att man sedan ska få fortsätta ladda upp fler. Shutterstock är noggrann med vad som laddas upp och bilder kan bli avvisade om de t.ex är för dålig ljussättning, är brusigt, om för mycket av objektet är ur fokus osv. När folk sedan köper dina bilder så får du en andel av priset som går upp ju längre du är medlem och ju mer du säljer. Rätt smart.

Med lite trix och fix så lyckades jag tillslut få in en del av mina bästa bilder och antagligen kommer många fler hamna där med tiden 🙂

stock-photo-green-leaves-with-waterdrops-496351681

One thought on “Sälja bilder via Shutterstock

 • October 16, 2016 at 02:43
  Permalink

  Efter lite trixande hittade jag alla dina bilder på sajten. Snyggt jobbat!
  Jag har förstått att det är viktigt att ha en så passande beskrivning på bilden som möjligt.
  -Fast, “Tree branch by the water”, den var väl ändå att ta i? Grenjäveln är ju för fan 3000 meter ifrån vatten, minst, jag vet, för jag var med… :-p
  Om du döper om den till “Tree branch, at least 3000 meter away from any water” så stämmer det bättre in på bilden.
  /H

  Reply

Leave a Reply