Ny frontbild

Tänkte skriva ett kort inlägg om bilduppdateringen på sidan. Prövar ut bilden ett tag och ser sedan om jag håller mig till den. Ville ha en som såg lite snyggare ut än den senaste.
Kameran som jag håller i har jag ritat själv och är någon typ av ihopslagning av mina två hobbys, fotografering och tecknande. Jag har själv tagit bilden med hjälp av (förlåt mig) min mobilkamera på en selfiestick och ställt mig framför ett fönster som skapar en nästan vit bakgrund. Vem säger att man måste ha utrusning för att kunna ta bra bilder?

Mycket grått för att matcha mitt feed och lite glitter för att dölja den icke-helt-vita bakgrunden som orsakats av min rullgardin. Kanske städar jag upp bilden lite någondag.

Who Am I header

One thought on “Ny frontbild

  • August 29, 2016 at 23:47
    Permalink

    Men Emmelie! Helt amazing! -flämt- Vad du kan!

    Reply

Leave a Reply