Sjuk praktikvecka

Ååh vad jobbig veckan har varit! Jag har haft FULLT UPP på hunddagiset.

I början av veckan kom en sorts kiropraktor till vårt dagis för att få en vardaglig koll på hur hundarna mådde (fysiskt) och efter att man upptäckt en del skador som hundarna döljt för oss så fick många av dem hamna i specialgrupper och som man därför tar lite andra sorts turer med.
Sedan har också många i personalen varit sjuka eller haft problem att komma till jobbet och vi har då alltid varit en aning färre än vanligt och fått kalla hit dem vi hittar, vilket blir bland annat från det andra dagiset.

Därför har det varit en väldigt tuff vecka då jag inte heller mått särskilt bra. Torsdag kväll kände jag att jag fick nog så jag dumpade det mitt sinne tyckte jag skulle göra och la mig lite tidigare istället. Bästa valet någonsin! Dagen efter mådde jag bättre än vad jag gjort på hela veckan och på fredagen sken solen så vi passade på att låta hundarna springa av sig i hundgården. Jättemysigt!

2016-02-05 10.17.19

Man har ändå lärt sig en del om både jobbet men också väääldigt mycket om hundarna. T.ex finns det de som alltid verkar vara precis runt fötterna på än, de dragiga, de långsamma, de som skiter mitt i ett övergångställe och de som snurrar tre varv åt höger, tre åt vänster, viftar på svansen 7 gånger, gruffar en och sjunger små grodorna innan de kan sätta sig ner.
Det finns dock också väldigt många mysiga personligheter som vår lilla mops som sticker in sitt mjuka huvud mellan ens ben medan man står still eller de som möter upp en på morgonen med en viftande svans och någon sorts mjukisdjur i munnen.

Ändå har jag välkomnat helgen med en större famn än vanligt och hoppas den är tillräckligt lång för att ladda upp inför nästa vecka.

Leave a Reply